Home Noutăți Ședința de lucru cu managerii școlari din raion

Ședința de lucru cu managerii școlari din raion

0
0
1,973

La 29 mai 2018, în incinta Consiliului Raional, s-a desfășurat o ședință ordinară cu participarea managerilor de învățământ general, colaboratorilor Direcției Generale Învățământ, moderată de dl Valeriu Baban, șef adjunct al DGÎ Cahul.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe aspecte din activitatea instituțiilor școlare, cum ar fi aplicarea corectă a Regulamentului privind organizarea și desfășurarea sesiunii de examene 2018; individualizarea procesului educațional și monitorizarea procesului de incluziune școlară; rezultatele desfășurării testării naționale în învățământul primar; organizarea odihnei și întremării sănătății copiilor în sezonul estival 2018; organizarea și desfășurarea stagiilor de formare profesională continuă; rezultatele olimpiadei școlare la disciplinele de studiu. Pe marginea acestor subiecte au vorbit Liubovi Holostenco, șef secție PEM, Mariana Budan, șef SAP, Galina Talasimova, specialist principal al DGI Cahul, Ala Pascal, șef CM și Elena Sinegur, reprezentant CNAS.

Conducearea Direcției de Învățământ a adus sincere felicitări managerilor instituțiilor, discipolii cărora au obținut rezultate frumoase la olimpiada școlară, nivel raional, cadrelor didactice, care au ghidat elevii participanți și colaboratorilor DGÎ, pentru că au asigurat buna desfășurare și organizare a concursurilor școlare la nivel de raion. Managerii instituțiilor care dețin locuri premiante au fost menționați cu diplome și premii.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.