Home Noutăți Ședința de dare de seamă a IMSP Spitalul Raional Cahul

Ședința de dare de seamă a IMSP Spitalul Raional Cahul

0
1
2,960

    La 6 martie 2017, în incinta Consiliului Raional Cahul, a avut loc prezentarea Raportului de activitate a IMSP Spitalul Raional Cahul pentru anul 2016.
    La ședință au luat parte dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dl Vladimir Calmîc, vicepreședintlele raionului, dl Anatol Malcov, director IMSP Spitalul Raional Cahul, dl Vladimir Lîsenco, medic-șef sanitar de stat al raionului Cahul, și dl Dumitru Batîr, director AT Sud-Vest a Companiei de Asigurare în Medicină.
    Scopul de bază al ședinței a fost de a analiza și totaliza rezultatele activității anului precedent și trasarea noilor sarcini pentru anul curent.
    În cadrul prezentării raportului dl Malcov a menționat că activitatea Spitalului Raional Cahul a fost orientată spre realizarea obiectivelor strategice, implementarea strategiei de dezvoltare a sistemului de sănătate și a altor acte legislative și normative din domeniul ocrotirii sănătății. La fel, s-a pus accent pe utilizarea rațională și eficientă a veniturilor financiare acumulate, reorganizarea internă cu modificarea fondului de paturi, asigurarea instituției cu cadre medicale și perfecționarea profesională continuă a acestora; modernizarea bazei tehnice materiale, dezvoltarea sistemului de management al calității și managementului informațional instituțional, sporirea responsabilității precum și monitorizarea permanentă a indicatorilor principali din asistența medicală spitalicească.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.