Home Noutăți Ședința de dare de seamă a Consiliului Raional Cahul

Ședința de dare de seamă a Consiliului Raional Cahul

0
1
2,587

    La data de 21 martie 2017, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul în cadrul căreia au fost examinate 29 chestiuni. La ședință, președintele raionului Cahul Dl Ion GROZA a prezentat raportul de activitate a Aparatului președintelui raionului și subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional Cahul în anul 2016. La fel, s-a examinat nivelul de executare a deciziilor adoptate de Consiliul Raional Cahul în semestrul II al anului 2016 precum și raportul privind executarea bugetului raional Cahul pe anul 2016.
    Aprobarea Studiului de fezabilitate privind crearea sistemului de Management Integrat al Deșeurilor pentru Zona de Management al Deșeurilor 3 în Regiunea de Dezvoltare Sud a stîrnit cele mai multe întrebări, avantajele și dezavantajele amplasării, pe teritoriul or. Cahul, a obiectului de prelucrare a deșeurilor precum și posibilul impact asupra locuitorilor raionului.
    Consilierii raionali au adoptat în unanimitate decizia cu privire la acordarea titlului de Cetățean de onoare al raionului Cahul, dnei Maria Sarabaș, artistă a poporului.
    Ținem să menționăm că consilierii raionali și primarii UAT de nivelul I prezenți la ședință au semnat o declarație prin care și-au exprimat îngrijorarea față de reamplasarea unor structuri instituţionale din raionul Cahul în alte teritorii administrative în care s-a solicitat reexaminarea situației respective.
    Declarația este adresată Domnului Igor DODON, Preşedinte al Republicii Moldova, Domnului Andrian CANDU, Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova și Domnului Pavel FILIP, Prim-ministru al Republicii Moldova.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.