Home Noutăți Ședința de constituire a Consiliului Raional Cahul din 23 noiembrie 2023

Ședința de constituire a Consiliului Raional Cahul din 23 noiembrie 2023

0
0
678

     Conform hotărârii Comisiei Electorale Centrale, la 23 noiembrie 2023, în incinta Consiliului raional Cahul s-a desfășurat ședința de constituire a Consiliului Raional Cahul, ales în cadrul Alegerilor Locale Generale din 5 noiembrie 2023.

     Din cei 35 de consilieri aleși, au fost prezenți 32, ședința fiind prezidată de domnul Valentin Lungu.

     În cadrul întrunirii au fost aprobate cu unanimitate subiectele incluse în agenda ședinței – cu privire la aducerea la cunoștință a Hotărârii cu privire la confirmarea legalității alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023 în circumscripția electorală raională Cahul nr. 7, validarea și atribuirea mandatelor de consilier raional și declararea candidaților supleanți în Consiliul Raional Cahul; cu privire la iniţierea constituirii fracţiunilor, a alianţelor, a blocurilor în cadrul Consiliului Raional Cahul; cu privire la iniţierea constituirii comisiilor consultative de specialitate ale Consiliului Raional Cahul.

     În conformitate cu prevederile Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, deciziile consiliului urmează a fi semnate și contrasemnate în cel mult 5 zile de la data desfășurării ședinței.

     Pentru informații detaliate privind deciziile adoptate în cadrul ședințelor puteți accesa pagina oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md, rubrica Transparență decizională/Decizii adoptate și în Registrul de stat al actelor locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.