Home Noutăți Ședință de bilanț a Inspectoratului de Poliție Cahul

Ședință de bilanț a Inspectoratului de Poliție Cahul

0
0
2,031

La 12 octombrie 2017, Inspectoratul de Poliție Cahul și-a prezentat raportul de activitate pe perioada a 9 luni ale anului 2017, în cadrul ședinței de bilanț desfășurată în incinta Consiliului Raional Cahul.

La ședință au participat dl Ion Groza, președintele raionului Cahul, dl Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, dl Dumitru Bosîi, judecător Judecătoria Cahul, primarii localităților raionului și angajații Inspectoratului de Poliție Cahul.

Dl Iurii Briceag, șef al IP Cahul, a prezidat ședința și a prezentat ordinea de zi. În acest context, au fost aduse la cunoștință rezultatele obținute pe parcursul perioadei de raport de către șefii secțiilor IP Cahul.

Au fost puse în discuție problemele întîmpinate în activitate și căile de soluționare a acestora. De asemenea, s-a abordat importanța menținerii și consolidării în continuare a parteneriatului dintre IP, Consiliul Raional și Administrația Publică Locală pentru asigurarea ordinii publice, cît și oferirea siguranței cetățenilor. Totodată au fost expuse și sarcinile prioritare stabilite de către conducerea Inspectoratului pentru a fi realizate în perioada următoare.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.