Home Noutăți Ședinţa Consiliului Economic de pe lîngă Preşedintele raionului Cahul

Ședinţa Consiliului Economic de pe lîngă Preşedintele raionului Cahul

0
0
2,044

Consiliului Economic de pe lîngă Preşedintele raionului Cahul s-a întrunit în prima ședință la data de 09 noiembrie 2017 unde au luat parte Domnul Ion GROZA, președintele raionului Cahul, vicepreşedinţii raionului Domnii Vlad Căşuneanu şi Vladimir Calmîc, consilieri raionali, reprezentanți ai mediului de afaceri şi a mediului academic.
În cadrul Consiliului economic au fost examinate oportunităţile de dezvoltare a mediului de afaceri reeşind din situaţia actuală din raionul Cahul.
La fel, s-a discutat despre barierele pe care le întâmpină antreprenorii,  în urma reformelor economice implementate în ultima perioadă în Republica Moldova,  precum și despre nesecitatea de a întreprinde măsuri de îmbunătăţire a climatului de afaceri pentru atragerea investiţiilor străine în raion.
Preşedintele raionului a reiterat importanţa menţinerii unui dialog constructiv în cadrul Consiliului pentru a discuta problemele cu care se confruntă mediul de afaceri şi a identifica în comun soluţii eficiente.
În acest context, Dl Ion GROZA, a propus crearea grupurilor de lucru tematice, misiuunea cărora va fi propunerea de soluții pe domenii şi subiecte concrete, care ulterior vor fi examinate la şedinţele Consiliului Economic.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.