Home Noutăți Anunțuri Ședința comună privind actualizarea documentelor permisive în cadrul subproiectului „Construcția infrastructurii de alimentare cu apă a localităților raionului Cahul”

Ședința comună privind actualizarea documentelor permisive în cadrul subproiectului „Construcția infrastructurii de alimentare cu apă a localităților raionului Cahul”

0
0
385

    În data de 15 august, sediul primăriei localității Găvănoasa a găzduit ședința comună la care au participat reprezentanți ai autorităților publice locale din Găvănoasa, Pelinei, Alexandru Ioan Cuza, Alexanderfeld și Vulcănești, reprezentanții Consiliului Raional Cahul, membri ai echipei de implementare a subproiectului, precum și reprezentanții companiei de proiectare FluxProiect.

    Pe parcursul ședinței, au fost abordate aspecte care vizează acest proiect esențial pentru dezvoltarea raionului Cahul. Astfel, echipa de proiectare a prezentat stadiul actualizării documentației tehnice de proiect, evidențiind realizările și eventualele provocări întâmpinate până în prezent. S-au discutat detaliile și cerințele documentelor permisive necesare pentru derularea eficientă a lucrărilor în cadrul subproiectului, cât și termenii de realizare a acestora.

    De asemenea, participanții au identificat eventualele obstacole sau întârzieri în procesul de obținere a documentelor permisive și au colaborat pentru a găsi soluții adecvate, cu scopul de a accelera procesul de implementare a proiectului, cât și acțiunile viitoare pentru următoarele etape ale acestuia.

    S-a convenit asupra necesității actualizării cerințelor și procedurilor pentru obținerea documentelor permisive, astfel încât să se asigure o mai bună sincronizare și colaborare între părțile implicate.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.