Home Noutăți Ședința comisiei raionale pentru organizarea, monitorizarea și controlul pregătirii economiei și sferei sociale a raionului către sezonul rece 2019-2020

Ședința comisiei raionale pentru organizarea, monitorizarea și controlul pregătirii economiei și sferei sociale a raionului către sezonul rece 2019-2020

0
0
1,204

La 14 noiembrie curent, s-a convocat în ședință comisia raională pentru organizarea, monitorizarea și  controlul pregătirii economiei și sferei sociale a  raionului către sezonul rece 2019-2020. Au fost invitați șefii secțiilor și direcțiilor Consiliului raional și managerii instituțiilor din domeniile sănătate, educație, asistența socială și protecția familiei, șefii întreprinderilor prestatoare de servicii, energie termică și electrică.

În cadrul ședinței au fost prezentate informațiile privind gradul de pregătire a instituțiilor pentru activitate în perioada rece a anului 2019-2020. Comisia a decis ca șefii subdiviziunilor Consiliului raional să monitorizeze permanent și să întreprindă măsuri în vederea executării Planului de măsuri pentru pregătirea obiectivelor economiei raionale și sferei sociale pentru buna funcționare în perioada de toamnă-iarnă 2019-2020.

S-a recomandat furnizorilor de energie termică și electrică, întreprinderilor  prestatoare de servicii și lucrări să asigure consumatorii cu energie electrică, gaz, cu serviciile respective și să pregătească echipele de intervenție pentru a avea capacitatea de a interveni rapid în situații de criză.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.