Home Noutăți Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Cahul

Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Cahul

0
0
1,365

La 11 decembrie 2019, membrii Comisiei pentru Situații Excepționale din raionul Cahul s-au întrunit în ședință ordinară.
Inițial, președintele raionului și a Comisiei, Marcel Cenușa, a prezentat ordinea de zi și a salutat toți membrii Comisiei pentru Situații Excepționale, șefii serviciilor Protecției Civile, primarii localităților, conducătorii serviciilor publice amplasate pe teritoriul raionului Cahul, după care a oferit cuvânt raportorilor.
Astfel, despre pregătirea pentru sezonul rece s-au expus conducătorii instituțiilor responsabile de protecția civilă, și anume DSE Cahul, Inspectoratul de Poliție Cahul, Direcția Generală Învățământ Cahul, Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, conducătorii instituțiilor medicale, ai serviciului Drumuri Auto și ai serviciului Energetic.
În acest context, s-a adus la cunoștință că instituțiile publice din subordine sunt bine pregătite pentru a face față provocărilor condițiilor climaterice ale anotimpului, dar au menționat și alte chestiuni ce pot apărea în perioada de iarnă, a căror examinare a solicitat o atenție sporită din partea persoanelor responsabile de gestionarea și buna funcționare a serviciilor atribuite după competență.
Președintele raionului a solicitat celor prezenți monitorizarea situației pe timp de iarnă și întreprinderea măsurilor în caz de situații excepționale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.