Home Noutăți Ședinta Asociației Primarilor din Raionul Cahul desfășurată în satul Andrușul de Sus

Ședinta Asociației Primarilor din Raionul Cahul desfășurată în satul Andrușul de Sus

0
1
3,508

Președintele raionului Cahul, dl Ion GROZA, a participat în data de 10 noiembrie 2017 la ședintța Asociației Primarilor din Raionul Cahul, care s-a desfășurat de această dată în satul Andrușul de Sus.

În incinta Casei de cultură din localitate s-au întrunit primarii unităților administrativ-teritoriale de nivelul I, precum și reprezentanți ai Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat Cahul, Serviciului Cadastral Teritorial Cahul și Asociației Transfrontaliere ”Euroregiuunea Dunărea de Jos”.

Domnull Ion GROZA, președintele raionului a adus la cunoștință că săptămînal, un grup de lucru din cadrul Consiliului Raional Cahul și a serviciilor desconcentrate în teritoriu, vor efectua vizite de lucru în localitățile raionului pentru o mai bună comunicare și colaborare între factorii decizionali și cetățeni.

În cadrul ședinței au fost discutate subiecte cu privire la modalitățile de redirecționare a resurselor financiare neutilizate, posibila delegare a registratorilor din cadrul Serviciului Cadastral Teritorial Cahul la un anumit număr de primării pentru eficientizarea activității autorităților APL de nivelul I, organizarea ședințelor de lucru și a seminarelor instructive pentru inginerii cadastrali, procedura de măsurare și înregistrare a digurilor, precum și întocmirea actelor de inventariere a bunurilor neînregistrate.

Dl Sorin CIOBANU, primarul s. Andrușul de Sus, gazdă a ședinței, a împărtășit din experiența sa de activitate, după care a urmat prezentarea colectivului-model ”La roata norocului”  și au fost efectuate vizite la grădinița de copii ”Floricica” și Gimnaziul ”Mihail Sadoveanu”.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.