Home Noutăți Școlile din raionul Cahul și-au redeschis larg ușile pentru elevi

Școlile din raionul Cahul și-au redeschis larg ușile pentru elevi

0
0
222

     1 septembrie este ziua în care toate școlile din țară își deschid ușile, iar clinchetul primului sunet de clopoțel anunță copiii că începe anul de învățământ. Și la Cahul, în instituțiile de învățământ din raion, cea mai lungă și dorită vacanță, cea de vară a luat sfârșit și astăzi a sunat, din nou, clopoțelul.

     Cu emoții în suflet au pășit pe porțile școlilor atât elevii, profesorii cât și părinții. Emoțiile au fost evidente și diferite, de le cei mici de clasa I, până la absolvenți. Bucuria revederii colegilor și curiozitatea de a-și cunoaște noii învățători, diriginți și profesori au făcut parte din tabloul fiecărei festivități de deschidere a noului an școlar.

     Prezent în cadrul festivităților de deschidere din câteva instituții, președintele raionului Cahul, dl Nicolae DUNAS, în discursul său a ținut să le spună elevilor și mai ales celor care pășesc pentru prima oară în sălile de clasă, cât de importantă este școala și rolul esențial pe care-l are în formarea fiecăruia. De asemenea, dl președinte al raionului, laolaltă cu angajații Consiliului Raional Cahul care au participat în cadrul festivităților de început de an școlar din instituțiile de învățământ din raionul Cahul, a apreciat profesionalismul și dedicarea cadrelor didactice, urându-le noi forțe în educarea tinerei generații și acțiunile neobosite în atingerea noilor culmi ale cunoștințelor.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.