Home Noutăți Sala de sport din comuna Manta inaugurată de Ziua Independenței

Sala de sport din comuna Manta inaugurată de Ziua Independenței

0
12
4,167

La 27 august 2018, locuitorii comunei Manta au avut parte de o sărbătoare dublă- Ziua Independenței și Inaugurarea sălii de sport din localitate.

La eveniment au participat alături de dna primar, Violeta Hîncu, președintele raionului Cahul, dl Ion Groza, vicepreședintele raionului, dl Vladimir Calmîc, dl Alexandru Popov, șef Serviciul Tineret și Sport al Consiliului Raional Cahul, preotul Iulian Budescu cetățeni din localitate, veterani, tineri și copii.

Astfel, după desfășurarea programului cultural artistic, unde a evoluat ansamblul de cântece și dansuri populare ”Cimpoieș”, a fost inaugurată sala de sport din incinta Palatului de Cultură ”Ion Furnică”.

Domnul președinte al raionului, Ion Groza a ținut să precizeze ”Sper că din această sală să iasă mulți sportivi, campioni, tineri sănătoși. Existența centrelor recreative, a sălilor de sport este un obiectiv necesar în orice localitate, pentru că este foarte important să investim în sănătatea și educația copiilor și tinerilor, care sunt viitorul nostru”.

Doamna primar, Violeta Hîncu, a mulțumit tuturor localnicilor care s-au implicat în lucrările de reparație a sălii, înmânându-le diplome de apreciere pentru munca depusă.

Spre finalul evenimentului, s-a desfășurat concursul sportiv ”Starturi Vesele” între diverse categorii- copii și tineri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.