Home Noutăți Anunțuri Rezultatele Festivalului-concurs ”Casa părintească” din cadrul expoziției ”TOURISM & TRAVEL EXPO”, 2023

Rezultatele Festivalului-concurs ”Casa părintească” din cadrul expoziției ”TOURISM & TRAVEL EXPO”, 2023

0
0
320

     Participarea Consiliului Raional Cahul, în perioada 6-9 aprilie 2023, la Festivalul-concurs „Casa părintească” din cadrul expoziției „TOURISM & TRAVEL EXPO”, desfășurat la Moldexpo Chișinău, a fost încununată de succes. Astfel, autoritatea publică raională  a obținut locul II pentru cea mai complexă și atractivă prezentare a potențialului turistic.

      Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără eforturile echipei de profesioniști, care au demonstrat abilități remarcabile în promovarea și valorificarea turistică a regiunii Cahul, contribuind în mod activ la dezvoltarea turismului din zona noastră.

     Suntem recunoscători pentru implicarea și buna organizare a evenimentului, precum și pentru prezentarea la cel mai înalt nivel a participanților: Clusterul Via Cahul, GAL Lunca Prutului de Jos, Primăria Văleni și Slobozia Mare, Eco Village Văleni, ansamblul folcloric Vălenășițele, Muzeul de Istorie și etnografie Slobozia Mare, Rezervația Biosferei Prutului de Jos, Atelierul gastronomic „La tanti Mașa”, Domeniile Pană, Casa Rurală „La Boieru” și Meșterii populari Petru Tricolici, Gheorghe Burcă, Valentina Grigoriță.

     Menționăm, că Expoziția Internațională Specializată Tourism & Expo 2023 a fost organizată de Ministerul Culturii al Republicii Moldova la C.I.E. „Moldexpo”, în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului cu suportul strategic al USAID Moldova și ANTRIM, cu participarea UNDP Moldova, consiliilor raionale, APIT.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.