Home Noutăți Reuniunea Formatorilor din Regiunea de Sud a Republicii Moldova

Reuniunea Formatorilor din Regiunea de Sud a Republicii Moldova

0
1
2,465

La Biblioteca Raională ”Andrei Ciurunga” a avut loc Reuniunea Formatorilor din Regiunea de Sud a Republicii Moldova, cu participarea reprezentanților din raioanele: Cantemir, Leova, Basarabeasca, Hîncești, Cimișlia, Căușeni, Ialoveni, Ciadîr-Lunga, Taraclia, Vulcănești, Ștefan Vodă și Comrat. La eveniment au mai participat: dl Bursuc Oleg, trainer al programului NOVATECA, dna Natalia Dubenco, reprezentant NOVATECA, dna Svetlana Bulat, șef Secția Cultură, dna Rodica Dermengi, director Biblioteca Raională ”Andrei Ciurunga”.

Centrul de Excelență Profesională pentru Bibliotecari din cadrul bibliotecii raionale a dezvoltat abilităţi de prestare a serviciilor moderne de bibliotecă orientate spre persoane hipoacuzice. Reuniunea a fost divizată în 4 sesiuni: prezentarea activității bibliotecii, simularea serviciului cu implicarea copiilor hipoacuzici, sistematizarea produselor reuniunii și schimb de experiență online cu dna Tetina Dediu, șef Centrul de Excelență Profesională Galați.

Menționăm că evenimentul a fost organizat cu suportul Fondului de dezvoltare a bibliotecii moderne oferit de Programul NOVATECA.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.