Home Noutăți Reprezentanți ai Băncii Mondiale în vizită la Consiliul Raional Cahul

Reprezentanți ai Băncii Mondiale în vizită la Consiliul Raional Cahul

0
0
562

În contextul asigurării continuității Proiectului de Securitate a Apei și Sanitație în Moldova, la data de 18 iulie 2022, la Consiliul Raional Cahul  a avut loc ședința de lucru  cu reprezentanți ai Băncii Mondiale, a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și autorităților administrației publice locale.

Proiectului Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova face parte și tronsonul clusterului D, care include localitățile: Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Nicolaevca, Vladimirovca, A.I.Cuza din raionul Cahul și or.Vulcănești.

La eveniment au fost prezenți președintelui raionului Cahul, domnul Nicolae Dunas, reprezentanții Băncii Mondiale, doamna Misra Smita și doamna  Svetlana Duca, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale domnul Dorin Andros, domnul Sergiu Tăbăcaru, domnul Cornel Busuioc și domnul Vitalie Cernomoreț.

În viitorul apropiat urmează să fie actualizată documentația tehnică de proiect, evaluarea impactului asupra mediului și evaluarea impactului social.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.