Home Noutăți Repartizarea donațiilor de ulei de floarea soarelui

Repartizarea donațiilor de ulei de floarea soarelui

0
0
331

     Recent, pe parcursul mai multor zile, în baza deciziei Consiliului Raional Cahul, a avut loc distribuirea donațiilor de ulei de floarea soarelui către instituțiile de învățământ din raionul Cahul și Direcția generală asistență socială și protecție a familiei Cahul. Această acțiune a fost posibilă datorită implicării sociale a SA „Floarea Soarelui”, care a transmis o cantitate semnificativă de ulei  către Consiliul Raional Cahul, cu scopul de a sprijini comunitatea locală.

    Astfel, școlile și grădinițele din raionul Cahul au primit acest produs alimentar care va fi utilizat în  procesul de preparare a hranei pentru copii. De asemenea, Direcția Generală  Asistență Socială și Protecție a Familiei Cahul va utiliza donația în beneficiul persoanelor vulnerabile din localitățile raionului.

     Acțiunea de distribuire a donațiilor a fost monitorizată și supravegheată de reprezentanții Consiliului Raional Cahul, pentru a asigura o repartizare corectă și transparentă a bunurilor.

    Mulțumim SA „Floarea Soarelui” pentru implicarea și sprijinul acordat în cadrul acestui program de donații, care a avut un impact pozitiv asupra comunității locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.