Home Noutăți Raionul Cahul – participant în cadrul expoziției „Tourism. Leisure. Hotels”, ediția a XXIII-a

Raionul Cahul – participant în cadrul expoziției „Tourism. Leisure. Hotels”, ediția a XXIII-a

0
3
2,366

În perioada 29 martie – 01 aprilie 2018, în incinta CIE „Moldexpo” din Chișinău, s-a desfășurat unica expoziție din țară de turism, odihnă și hoteluri „Tourism. Leisure. Hotels”, ediția a XXIII-a.

Expoziția, fiind o platformă eficientă de business comunicare, a oferit posibilitate jucătorilor de pe piața turistică să prezinte cele mai atrăgătoare și noi destinații ale sezonului turistic, programe și produse noi. Una din prioritățile turismului este Promovarea produslui intern.

Și pentru că raionul Cahul are meșteri populari cu mâini de aur care crează produse inedite, Consiliul Raional i-a susținut în prezentarea articolelor de artizanat în cadrul acestui eveniment. Astfel artiștii populari din raionul Cahul și-au expus creațiile în standul colectiv al raionului, articole ce reprezintă adevărata carte de vizită a meleagului sudic al Republicii Moldova. Printre meșterii populari participanți în cadrul expoziției se enumeră Alexandru Vlagu, satul Alexanderfeld, soții  Constantin și Elena Cojan, locuitori ai satului Colibași, Tamara Beju, satul Zîrnești.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.