Home Noutăți Raionul Cahul a primit noi donații din partea CWUHA și MAD-Aid

Raionul Cahul a primit noi donații din partea CWUHA și MAD-Aid

0
0
888

            În raionul Cahul a ajuns un nou lot de ajutoare pentru IMSP Spitalul Raional Cahul și Direcția asistență socială și protecția familiei. Astfel, a fost recepționat un lot de paturi transformabile, suporturi pentru perfuzii, scutere mobile pentru persoanele cu dizabilități, fotolii pentru casele de bătrâni, ecrane separatoare, precum și consumabile destinate combaterii infecției Covid-19.  

            Președintele raionului, Nicolae DUNAS, împreună cu reprezentanți ai echipelor MAD-Aid și CWUHA, au vizitat Secția Ginecologie și Patologie a Maternității care, anterior, a mai beneficiat de ajutor similar din partea donatorilor. Domnul Nicolae DUNAS  a ținut să mulțumească Spitalului NHS Wales pentru donația făcută prin intermediul echipelor MAD-Aid, CWUHA, precum și interpretului Gabriel Nebunu pentru implicarea în această activitate, menționând că ajutoarele primite vor contribui la crearea condițiilor mai bune de tratament a pacienților Maternității.

            Consiliul Raional Cahul aduce sincere mulțumiri tuturor celor ce s-au implicat în donarea și distribuirea acestor bunuri pentru raionul Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.