Home Noutăți Provocări și planuri de dezvoltare pentru viitorul raionului Cahul discutate de conducerea acestuia cu reprezentanții FMF

Provocări și planuri de dezvoltare pentru viitorul raionului Cahul discutate de conducerea acestuia cu reprezentanții FMF

0
0
181

    Recent, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a organizat un workshop regional în cadrul procesului de elaborare a Strategiei pentru pentru perioada 2025-2030. 

     Workshop-ul a reprezentat o oportunitate în implicarea comunității fotbalistice și a părților interesate în conturarea direcțiilor strategice pentru următorii ani. Scopul principal al întâlnirii a fost colectarea de propuneri și idei pentru modelarea unei strategii cuprinzătoare și orientate spre viitor. 

     La eveniment a participat conducerea raionului Cahul, în persoana dlui Pavel GROZA, președintele raionului și dnei Tatiana SEREDENCO, vicepreședintele raionului Cahul, alături de reprezentanți din lumea fotbalului, inclusiv cluburi, asociații, antrenori, jucători și susținători entuziaști. 

     Președintele raionului Cahul, dl Pavel GROZA, a subliniat sprijinul autorităților locale în dezvoltarea fotbalului din regiunea de Sud a țării.

     „Sunt încântat că am avut o discuție fructuoasă cu reprezentanții FMF despre provocările și planurile de dezvoltare pentru viitorul Cahulului. Ca administrație publică locală, suntem deschiși să punem la dispoziție resursele noastre. Înțelegem importanța activităților sportive pentru tineri și copii și ne dorim extinderea unor astfel de proiecte precum „Fotbal în Școli” în regiunea de sud a țării.”, a adăugat Pavel Groza, președintele Raionului Cahul.

     Participanții au avut oportunitatea să împărtășească experiențe, abordând teme precum dezvoltarea infrastructurii sportive, promovarea talentelor locale și consolidarea poziției raionului în peisajul fotbalistic național.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.