Home Noutăți Proiectul de construcție a locuințelor pentru păturile socialmente vulnerabile II

Proiectul de construcție a locuințelor pentru păturile socialmente vulnerabile II

0
0
805

La data de 03.06.2022, în incinta Consiliului Raional Cahul, a avut o ședință de lucru cu doamna Iunona Lungul, managerul Unității de implementare a Proiectului ”Construcție a locuințelor pentru păturile socialmente vulnerabile – II”, entitate subordonată Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al RM.

La ședință au fost prezenți domnul Nicolae Dunas, președintele raionului Cahul și angajați ai subdiviziunilor Consiliului raional Cahul.

 Potrivit conceptului Proiectului de locuințe sociale, etapa a III-a, urmează să fie inițiat procesul de elaborare a studiului de fezabilitate la nivel național în vederea identificării necesităților de locuințe sociale.

 Proiectul va include renovarea azilurilor pentru bătrâni și a căminelor studențești reieșind din necesitățile autorităților publice locale.

La fel, urmează să fie stabilit costul noului Proiect de construcție a locuințelor sociale și  impactul social-economic al acestuia.  

În raionul Cahul există un număr mare de solicitări de locuințe sociale, de aceea Consiliul raional Cahul este interesat de acest proiect și respectiv de construcția/ reconstrucția a unui nou bloc de apartamente sociale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.