Home Proiecte de decizii Proiecte de decizii pentru ședința extraordinară a CR Cahul din 7 aprilie 2023

Proiecte de decizii pentru ședința extraordinară a CR Cahul din 7 aprilie 2023

0
0
527
 1. Despre modificarea Anexei nr.1 la Decizia nr.08/01-V din 10 noiembrie 2022 „Cu privire la aprobarea structurii, efectivului-limită și organigramei Aparatului preşedintelui raionului, ale direcţiilor şi ale altor subdiviziuni subordonate Consiliului Raional Cahul pentru anul 2023”.
 2. Cu privire  la  modificarea bugetului raional Cahul pe anul 2022.
 3. Cu privire la modificarea unor decizii ale Consiliului Raional Cahul.
 4. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Cahul”, pentru anul 2023.
 5. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Bucuria”, pentru anul 2023.
 6. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Colibași”, pentru anul 2023.
 7. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Crihana Veche”, pentru anul 2023.
 8. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Găvănoasa”, pentru anul 2023.
 9. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Giurgiulești”, pentru anul 2023.
 10. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Larga Nouă”, pentru anul 2023.
 11. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Moscovei”, pentru anul 2023.
 12. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Slobozia Mare”, pentru anul 2023.
 13. Cu privire la aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP „Centrul de Sănătate Zîrnești”, pentru anul 2023.
 14. Cu privire la aprobarea coordonării devizelor de venituri și cheltuieli (business planurilor) și a contractelor de prestări servicii medicale dintre IMSP Centrele de Sănătate din raionul Cahul cu compania Națională de Asigurări în Medicină, pentru anul 2023.Cu privire la coordonarea devizelor de venituri şi cheltuieli (business-plan) ale IMSP Centrele de Sănătate din raionul Cahul pe anul 2023.
 15. Cu privire la aprobarea Memorandumului de înțelegere dintre Consiliul Raional Cahul și Asociația Obștească Ophelia.
 16. Cu privire la a primirea în comodat a unui bun imobil.
 17. Cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2023.
 18. Cu privire la casarea unor bunuri uzate, raportate la mijloacele fixe, administrate de Secția cultură.
 19. Cu privire la acordul preluării în proprietate a bunurilor imobile – terenuri, din proprietatea publică a statului în proprietatea raionului Cahul.
 20. Cu privire la aprobarea Acordului de Cooperare între Județul Iași din România și Raionul Cahul din Republica Moldova.
Distribuie articolul pe:
Mai multe din Proiecte de decizii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.