Home Proiecte de decizii Proiecte de decizii pentru ședința extraordinară a CR Cahul din 2 decembrie 2022

Proiecte de decizii pentru ședința extraordinară a CR Cahul din 2 decembrie 2022

0
0
533

1. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea bugetului raional Cahul pentru anul 2023”.
2. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Strategiei de dezvoltare a sectorului de tineret din raionul Cahul pentru anii 2023-2028 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia”.
3. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind premierea și stimularea performanțelor sportive”.
4. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la participarea Consiliului Raional Cahul în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și  condițiile ce urmează a fi realizate”.
5. Despre modificarea Deciziei nr.03/24-IV din 24.09.2015 „Cu privire la delegarea atribuțiilor suplimentare președintelui raionului Cahul”.
Raportor: Nicolae Dunas, preşedintele raionului Cahul.
6. Cu privire la modificarea bugetului raional Cahul pentru anul 2022.
7. Despre modificarea Deciziei nr. 08/11-V din 10 noiembrie 2022 „Cu privire la transmiterea în comodat a unui bun imobil”.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Proiecte de decizii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.