Home Noutăți Prima sesiune de informare la Incubatorul de Afaceri Cahul

Prima sesiune de informare la Incubatorul de Afaceri Cahul

0
0
2,513

La data de 02 noiembrie 2017, antreprenorii din raionul Cahul au participat la o primă sesiune de informare ”Oportunități pentru dezvoltarea și internaționalizarea IMM”, care s-a desfășurat în incinta Incubatorului de Afaceri Cahul.

La acest eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Raional Cahul, reprezentanți ai ODIMM, agenți economici, rezidenți ai Incubatorului și nerezidenți. Cuvânt de salut pentru prima sesiune de felicitare a avut dl Vlad Cășuneanu, vicepreședinte al raionului Cahul, dna Janeta Ghețiu, șef-adjunct al Direcției agricole și dezvoltare economică, dl Artur Nebunu, manager al Incubatorului de Afaceri Cahul.

În acest context, participanții au fost informați despre diversele aspecte ce țin de oportunitățile pentru dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Astfel, dna Daniela Dascaliuc, șef a direcției Acces la finanțare, ODIMM, a prezentat modalități de finanțare a afacerii. Prezentarea proiectelor și programelor gestionale de ODIMM, prezentarea Enterprise Europe Network Moldova și a serviciilor acesteia pentru antreprenorii din Moldova cu aspirații de export au fost subiecte prezentate de Oxana Paladiciuc, ODIMM. Apoi au urmat sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.