Home Noutăți Prezentarea Raportului nr.1 privind Monitorizarea Transparenței Activității Administrației Publice Locale de Nivelul II și a UTA Găgăuzia de către Asociația Promo-LEX

Prezentarea Raportului nr.1 privind Monitorizarea Transparenței Activității Administrației Publice Locale de Nivelul II și a UTA Găgăuzia de către Asociația Promo-LEX

0
0
1,719

La 27 septembrie 2017, Asociația Promo-LEX a prezentat, în cadrul unei mese rotunde organizate în incinta Oficiului Regional Sud al Promo-LEX din Comrat,  Raportul nr.1 privind monitorizarea transparenței activității administrației publice locale de nivelul II si a UTA Găgăuzia.

În cadrul evenimentului au participat reprezentanții administrației publice locale de nivelul II din regiunea de Sud și reprezentanții Asociației Promo-LEX. Reprezentanți ai Consiliului Raional Cahul prezenți la eveniment au fost dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, dna Cornelia Prepeliță, secretar al Consiliului Raional.

Raportul a vizat rezultatele studiului conformității dintre gradul de transparență a proceselor decizionale derulate de către APL de nivelul II, prevederile legale în domeniu și modalitățile de reflectare a acestora prin intermediul diverselor surse de informare și comunicare.

Apoi a urmat o sesiune de întrebări, răspunsuri și dezbateri, în cadrul căreia participanții la masa rotundă au beneficiat de schimb de experiență, sugestii privitor la perfecționarea capacității funcționale a APL în acest domeniu.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.