Home Noutăți Președintele raionului Cahul, Ion Groza, a participat la ședințele Consiliilor locale din satele Văleni, Slobozia Mare și Vadul lui Isac.

Președintele raionului Cahul, Ion Groza, a participat la ședințele Consiliilor locale din satele Văleni, Slobozia Mare și Vadul lui Isac.

0
6
2,367

Pe parcursul zilelor 22 și 23 februarie curent, președintele raionului Cahul, dl Ion GROZA, a efectuat vizite de lucru în localitățile Văleni, Slobozia Mare, Vadul lui Isac, unde a participat la ședințele Consiliilor locale pentru audierea rapoartelor de activitate al primarilor acestor localități, respectiv dna Silvia Știrbeț, dna Valentina Carastan și dl Ion Iorga.

În cadrul acestor ședințe au participat consilierii locali, angajații primăriilor, ai instituțiilor preșcolare, școlare și medicale, asistenți sociali, membrii comunității.

Dările de seamă au conținut informații despre activitatea aparatului de specialitate al Primăriilor și a serviciilor publice din subordinea acestora. Astfel, datele prezentate au oferit celor prezenți o imagine generală și clară a activității părimăriilor în anul care a trecut, cu privire la modul și eficiența rezolvării treburilor publice, a acțiunilor întreprinse pentru realizarea strategiilor, a modului de îndeplinire a obiectivelor propuse pe principalele domenii de activitate, respectiv investiții de interes local, asistență socială, educație, sănătate, cultură, tineret, sport, ordine publică, situații de urgență, protecția și refacerea mediului, dezvoltare rurală, servicii de utilitate publică, activități de administrație social-comunitară.

În cadrul acestor evenimente, dl Ion Groza a avut un dialog cu cetățenii din localitățile repective, a ascultat nevoile cu care aceștia se confruntă și a răspuns întrebărilor înaintate de ei, care au vizat, în mare măsură, sănătatea, asistența medicală și socială.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.