Home Noutăți Președintele raionului a participat la Festivalul Beleu Bio Fest 2023 din Slobozia Mare, Cahul

Președintele raionului a participat la Festivalul Beleu Bio Fest 2023 din Slobozia Mare, Cahul

0
0
374

     La data de 13 august, în mijlocul pitoreștii lunci a Prutului de Jos, a avut loc un eveniment deosebit, „Beleu Bio Fest 2023”, dedicat frumuseții naturii și oportunităților pe care le împărtășim ca locuitori ai acestei regiuni încântătoare. Festivalul a adunat participanți din întreaga diasporă și oaspeți speciali, inclusiv președintele Republicii Moldova, dna Maia SANDU, și președintele raionului Cahul, dl Nicolae DUNAS.

     Bio Fest 2023 a reprezentat un prilej unic pentru participanți de a explora, învăța și de a se bucura de frumusețea inestimabilă a naturii care îi înconjoară. „Cu toții suntem parte a acestei mari familii a naturii și avem datoria să o protejăm și prețuim, să ne bucurăm împreună de toate minunile pe care ni le oferă bunul nostru Dumnezeu”, a spus președintele raionului Cahul. 

     Acest festival nu a fost doar un moment de bucurie și socializare, ci și un apel puternic la conștientizarea impactului nostru asupra mediului și la asumarea responsabilității noastre pentru o dezvoltare durabilă. În acest spirit, am fost încurajați să gustăm din bunătățile oferite de pământul nostru roditor și să ne bucurăm de pacea și armonia luncii Prutului de Jos.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.