Home Noutăți Premierul Dorin RECEAN în vizită de lucru în raionul Cahul

Premierul Dorin RECEAN în vizită de lucru în raionul Cahul

0
0
498

    La 14 decembrie 2023, prim-ministrul Dorin RECEAN  a întreprins o vizită de lucru în raionul Cahul, unde s-a întâlnit cu conducerea raionului, reprezentanți ai administrației publice locale de nivelul I și II, ai serviciilor desconcentrate și reprezentanți ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului raional Cahul.

    În acest context s-a discutat despre prioritățile administrației publice centrale și locale, și anume, îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți cetățenii, realizarea proiectelor ce țin de asigurarea cu apă și canalizare a fiecărei localități, modernizarea infrastructurii locale, pentru a crește standardele de viață a oamenilor. Șeful executivului a îndemnat primarii și aleșii locali să depună eforturi în executarea responsabilităților, exprimând deschiderea și suportul Guvernului în susținerea lor. Totodată, dl premier, Dorin RECEAN, a informat despre lansarea în timpul apropiat a apelului pentru programul ”Satul European”, pentru a investi în localitățile noastre în beneficiul tuturor cetățenilor, astfel, prin efortul comun al administrației publice centrale și locale să fie realizat obiectivul comun de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

    Cei prezenți în cadrul întrevederii au avut posibilitatea de a adresa dlui prim-ministru întrebări la care au primit răspunsuri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.