Home Noutăți Participarea tinerilor din raionul Cahul la  Ziua Internațională a Tineretului

Participarea tinerilor din raionul Cahul la  Ziua Internațională a Tineretului

0
0
482

La data de 12 august, un grup de tineri din raionul Cahul în comun cu reprezentanți ai Serviciului tineret și sport din cadrul Consiliului Raional Cahul, au participat la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului.

Evenimentul a avut loc în or. Ștefan Vodă, care în acest an are statut de ”Capitala Națională a Tineretului”.

La eveniment au participat tineri și organizații de tineret din diferite raioane ale țării, unde au avut posibilitatea să participe activ la jocuri de societate, acțiuni sportive, paneluri de discuții etc.   Au fost organizate multiple activități interactive, care au contribuit la stabilirea conexiunilor dintre comunitățile de tineri din țară și au permis reconectarea la experiențe cu interacțiuni și comunicare între aceștea.

Deasemenea, s-a discutat despre  implicarea tinerilorlor la nivel local, național și global, în vederea  dezvoltării durabile într-o lume în care domnește pacea, armonia, constructivismul, iar tinerilor le revine rolul de a pune umărul la viitorul Republicii Moldova, prin implicarea activă în toate procesele sociale, politice, economice ale Republicii Molodova.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.