Home Noutăți Oameni ai culturii din raionul Cahul s-au întrunit în cadrul serbării cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul culturii

Oameni ai culturii din raionul Cahul s-au întrunit în cadrul serbării cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul culturii

0
0
1,457

Astăzi, 24 mai, oameni ai culturii din raionul Cahul s-au întrunit în cadrul festivității consacrate Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul culturii, eveniment organizat de Secția Cultură a Consiliului Raional Cahul.

La sebare au participat directorii caselor și căminelor de cultură, a școlilor de învățământ artistic, conducătorii colectivelor artistice din raion. Participanții au fost încântați cu un program artistic prezentat de copiii școlii muzicale și teatrale din municipiul Cahul.

Prezent la eveniment, vicepreședintele raionului Cahul, Vladimir Calmîc  a exprimat un mesaj de felicitare și apreciere pentru munca dedicată și responsabilă realizată de angajații din cultură și a înmânat diplome specialiștilor din cultură.

După partea festivă a evenimentului, alaiul oamenilor iubitori de frumos, de cultură vor întreprinde o vizită în cadrul Școlii de Pictură din municipiul Cahul pentru a admira vernisajul lucrărilor create de elevii instituției.

Cu un mesaj de felicitare pentru oamenii care își consacră talentul și dragostea cântecului și dansului, promovării patrimoniului cultural vine și vicepreședintele raionului Cahul, Sergiu Drangoi:

Stimați angajați din domeniul culturii!

Ziua lucrătorului din cultură pe care o sărbătorim a III – a duminică a lunii mai, îmi oferă ocazia să adresez sincere felicitări tuturor celor care își dedică activitatea creației și propășirii valorilor patrimoniului cultural național.

Vă suntem recunoscători și ne exprimăm respectul nostru pentru activitatea pe care o desfășurați cu dăruire de sine și înalt profesionalism. Fără cultură viața nu poate exista. Dumneavoastră sunteți făuritorii de frumos, pilonii pe care se sprijină unul din cele mai importante temple ale țării noastre – Cultura. Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele și speranțele, năzuințele și aspirațiile.

Vă dorim mult profesionalism, tărie de caracter și perseverență în tot ceea ce faceți, bunăstare familiilor Dumneavoastră și cât mai multe împliniri.

Cu respect și considerație,

Vicepreședintele raionului Cahul

Sergiu Drangoi”

 

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.