Home Noutăți O zi obișnuită de lucru a președintelui raionului

O zi obișnuită de lucru a președintelui raionului

0
0
513

    Astăzi, președintele raionului, dl Nicolae DUNAS, și-a dedicat ziua unor activități în slujba comunității locale, desfășurând o serie de acțiuni specifice unei zile obișnuite de lucru. Astfel, începând cu primele ore ale dimineții a dedicat timpul semnării actelor oficiale, în efortul său constant de a servi comunitatea locală.

    De asemenea, președintele raionului a avut privilegiul de a felicita pe unul dintre gospodarii din raion, dl Vasilii ARNAUT cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 70 de ani, precum și pentru activitate rodnică și îndelungată în domeniul agricol din raionul Cahul.

    Ulterior, dl Nicolae DUNAS a continuat ziua de lucru vizitând școala și grădinița din satul Badicul Moldovenesc. Acolo, s-au purtat discuții detaliate cu privire la progresele remarcabile înregistrate în implementarea investiției semnificative a Consiliului Raional în ceea ce privește sistemul de încălzire al gimnaziului, cât și a fost analizat potențialul de gazificare al ambelor instituții, o inițiativă care, odată pusă în practică, va contribui la eficientizarea energetică, cât și asigurarea căldurii constante în perioada rece a anului. Acest demers are drept scop asigurarea unui mediu optim de învățare pentru copiii din localitate.

În același context, vizita a continuat în satul Larga unde se efectuează lucrările de reparație a porțiunilor de drum integral.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.