Home Noutăți Economic O echipă de experți ai Băncii Mondiale a efectuat o vizită la Consiliul Raional

O echipă de experți ai Băncii Mondiale a efectuat o vizită la Consiliul Raional

0
0
343

            La data de 27 octombrie curent, Consiliul Raional a găzduit echipa de experți ai Băncii Mondiale în frunte cu dna Oxana Druță, specialist superior în management financiar, liderul echipei de lucru, care în perioada ianuarie – iulie 2022 a efectuat o evaluare complexă a performanței cheltuielilor publice și responsabilității financiare în cadrul Consiliului Raional Cahul.

            În cadrul vizitei de lucru au participat dl Nicolae DUNAS, Președintele raionului, reprezentanți ai Aparatului Președintelui și subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional.

       Scopul principal al întrevederii l-a constituit prezentarea constatărilor expuse în Raportul de evaluare. Ulterior, rezultatele evaluării cheltuielilor publice și responsabilității financiare vor fi luate în considerare la implementarea unor sisteme de control intern managerial, şi ca rezultat, se va putea obține eficientizarea administrației publice prin utilizarea eficientă, eficace și economă a banilor publici. De asemenea, aceste rezultate vor permite o abordare integrată și comună asupra procesului de realizare și atingere a obiectivelor trasate pentru următoarele perioade.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.