Home Noutăți Mulțumiri și aprecieri pentru echipa de medici din România implicați în lupta cu COVID-19 la IMSP Spitalul Raional Cahul

Mulțumiri și aprecieri pentru echipa de medici din România implicați în lupta cu COVID-19 la IMSP Spitalul Raional Cahul

0
0
1,832

Astăzi, 14 mai 2020, în municipiul Cahul a avut loc  ceremonia de mulțumire a medicilor din România care au acordat asistență medicală cetățenilor și sistemului de sănătate din raionul Cahul în lupta cu infecția COVID-19. Astfel, vicepreședintele raionului Cahul, Dl Vladimir Calmîc a mulțumit, cu multă recunoștință, echipei de medici din România și a declarat că ”ajutorul acordat a venit în momentul cel mai potrivit pentru noi și suntem foarte recunoscători pentru acest fapt, nu doar pentru cei care au fost tratați și cărora li s-a acordat asistență medicală, dar pentru noi toți, pentru întreaga populație a raionului Cahul. Relațiile de prietenie care au fost stabilite în această perioadă vor continua și în viitor. Vă mulțumim pentru acest gest frumos. Dumnezeu să vă binecuvinteze!”.

Amintim că în perioada 30 aprilie 2020 – 14 mai 2020, 10 medici din județul Bihor, România,  au luptat cot la cot împreună cu medicii din Cahul, în cadrul Secției Anestezie și Terapie Intensivă a IMSP Spitalul Raional Cahul în scopul protejării vieții cetățenilor  infectați de virusul COVID-19.

Consiliul Raional Cahul își exprimă recunoștința pentru sprijinul, profesionalismul, solidaritatea și grija față de oameni de care au dat dovadă medicii români, care timp de două săptămâni au luptat alături de medicii din Cahul pentru a salva vieți. VĂ MULȚUMIM!

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.