Home Noutăți Ministrul Afacerilor Interne al RM,dna Ala Revenco în vizită la Cahul

Ministrul Afacerilor Interne al RM,dna Ala Revenco în vizită la Cahul

0
0
799

La data de 26 iulie, Ministrul afacerilor Interne, Dna Ana Revenco, a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul, unde s-a întâlnit cu președintele raionului Cahul, Dl Nicolae Dunas  și  primarii unităților administrativ – teritoriale din raion.

În cadrul vizitei doamna ministru a comunicat despre principalele directive ale Ministerului Afacerilor Interne, care se reflectă, inclusiv, asupra autorităților publice locale.

Primarii localităților au abordat mai multe probleme cu care se confruntă în teritoriu, și anume: asigurarea ordinii publice pe teritoriul dintre punctele de trecere a frontierei, restricționarea deplasării mașinilor de mare tonaj; combaterea tăierilor ilicite a fâșiilor forestiere  și a braconajului; asigurarea ordinii publice în localități prin intermediul camerelor video.

Problemele cu care se confruntă autoritățile publice locale sunt diverse și multiple. Doamna ministru a menționat că toate problemele expuse vor fi examinate și se vor depune toate eforturile necesare pentru soluționarea acestora.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.