Home Noutăți Mesajul președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Mesajul președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului

0
17
1,872

Stimați lucrători din sistemul ocrotirii sănătății,

Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, vă adresez cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni.

Sunteți cei care stați mereu la straja sănătății publice pentru a asigura o societate sănătoasă, de aceea exprim calde mulțumiri pentru devotamentul de care dați dovadă în munca de fiecare zi, pentru perseverența și sacrificiul cu care alinați suferințele pacienților, pentru abnegația cu care stați în serviciul cetățenilor, pentru speranțele dăruite cu mult profesionalism și dedicație.

Profesia pe care o practicați este considerată una dintre cele mai nobile și responsabile. Prin urmare, vă îndemn să păstrați devotament profesiei, perseverență și ardoare în acordarea serviciilor medicale de calitate, empatie și căldură omenească!

În numele Consiliului Raional, dar și personal, vă felicit și vă doresc multă sănătate, activitate fructuoasă,  putere de muncă, motivații pentru performanță și perfecționare continuă și împliniri remarcabile.

Vă aducem toată recunoștința pentru devotamentul și dăruirea Dumneavoastră!

Cu respect,
Președintele raionului Cahul
Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.