Home Noutăți Mesajul președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

Mesajul președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

0
15
2,018

Stimați părinți, dragi prieteni,

1 Iunie, Ziua Copilului, reprezintă cel mai bun prilej de a sărbători copiii și copilăria – vârstă la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș, vârstă care ne trezește întotdeauna în suflet un sentiment de melancolie.

Copiii reprezintă cea mai mare bogăție pe care o avem, iar asigurarea unei copilării fericite și în siguranță este o sarcină a fiecărei familii, a fiecăruia dintre noi, a oricărei societăți. Zi de zi trebuie să ne reamintim cât de importantă este educația pentru viitorul copiilor noștri și că trebuie să acționăm pentru a le asigura un viitor mai bun, de a le oferi iubirea și aprecierea noastră.

În acecastă zi nu trebuie să uităm nici acei copii care nu au parte de căldura părintească, pentru că doar împreună putem ajuta și contribui la bunăstarea și educarea lor.

Iar vouă, iubiți copii,

Vă doresc să fiți sănătoși, să aveți parte de grijă și iubire, dragoste și afecțiune pentru a crește fii și fiice destoinice, mândri de familia și țara în care ați crescut. Vă doresc să aveți o copilărie frumoasă și veselă, să vă bucurați de toate momentele din viața voastră, să aveți o viață liniștită și lipsită de griji, fiind mereu înconjurați de dragostea părinților.

Odată cu sosirea vacanței mult așteptate, urez tuturor copiilor un timp de odihnă frumos, vesel și plin de experiențe emoționante, după care să reveniți cu mult entuziasm, dorință și forță în lumea cunoștințelor.

La Mulți Ani tuturor copiilor!

Cu deosebit respect,

Ion GROZA

Președintele raionului Cahul

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.