Home Noutăți Mesajul Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Funcționarului Public

Mesajul Președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Funcționarului Public

0
26
2,378

Stimați colegi,

În fiecare an, în Republica Moldova, pe data de 23 iunie este sărbătorită Ziua Funcționarului Public. Cu acest prilej, în numele Consiliului Raional Cahul, dar și personal, adresez cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate și recunoștință tuturor lucrătorilor din serviciul public pentru activitatea pe care o desfășurați zilnic.

Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcționarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor. Pe această cale, îmi exprim gratitudinea și aprecierea pentru entuziasmul, perseverența, dedicația, corectitudinea și efortul depus pentru a face față provocărilor de astăzi în vederea realizării proiectelor importante pentru dezvoltarea comunității și îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Vă doresc ca această sărbătoare să furnizeze în permanență o energie inepuizabilă și idei inovatoare pe care să le valorificați cu succes în activitățile cotidiene. Cu aceste gânduri transmit tuturor funcționarilor publici inițiativă și creativitate, competență în realizarea tuturor aspirațiilor profesionale și personale, pace și bunăstare în familii, iar cei apropiați să fie mândri de activitatea dumneavoastră.

Cu deosebit respect,

Ion GROZA,

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.