Home Noutăți Mesajul președintelui raionului Cahul cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Mesajul președintelui raionului Cahul cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

0
0
2,573

Stimați părinți, dragi copii !

În această zi frumoasă, cînd vara își intră în drepturi și vacanța dă tonul pentru odihnă și aventură, Vă adresez cele mai sincere urări de sănătate, prosperare și bucurii binemeritate. Cea mai frumoasă vîrstă este Copilăria. Căci ea, Copilăria, întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, anume aceasta este vîrsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș. De aceea, Ziua Internațională a Copilului este un prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața unui om, dar în același timp, de a ne responsabiliza, pe noi cei maturi și mai mult, pentru a crește o generație calitativ superioară nouă.

1 iunie este ziua în care conștientizăm și mai mult că interesul pentru copil trebuie să fie unul primordial și că toți copii au nevoie zi de zi de susținerea, dragostea și atenția noastră. Pe lîngă dragostea și confortul neînlocuit al familiei, societatea are și ea un rol hotărîtor în formarea generațiilor de mîine.

Copii din raionul Cahul sunt inteligenți, frumoși, educați, capabili, harnici și plini de inițiativă. Ei merită în toată deplinătatea grija noastră deosebită și trebuie să facem tot posibiliul și imposibilul pentru a le asigura un viitor corespunzător la noi acasă.

Odihnă plăcută în Vacanța Mare, dragi copii !!! La mulți ani tuturor copiilor și celor care încă se mai simt copii !!!

Să aveți o copilărie frumoasă, să creșteți cu zîmbetul pe buze, iar viața noastră să fie asemeni unui cer senin !

Cu respect,
Președintele raionului Cahul
Ion GROZA

 

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.