Home Noutăți Mesajul Președintelui Raionuli Cahul, de Ziua Mondială a Poștei și Ziua Lucrătorului Poștal

Mesajul Președintelui Raionuli Cahul, de Ziua Mondială a Poștei și Ziua Lucrătorului Poștal

0
0
861

Stimați reprezentanți ai sectorului poștal!

      Anual, la 9 octombrie, în peste 150 de țări din întreaga lume se sărbătorește Ziua Mondială a Poștei. În Republica Moldova această zi este marcată și ca sărbătoare profesională – Ziua Lucrătorului Poștal.
      Chiar și în era digitală, serviciul poștal rămâne cea mai mare rețea fizică din lume, care permite segmentelor economice să funcționeze, fiind important pentru comerț și pentru comunicarea globală fără frontiere, circulația liberă a informațiilor și dialogului între oameni.
      Oficiile poștale sunt Centre de informare și deservire a populației. Au fost create noi tipuri de servicii pentru consumatorii cu necesități speciale, prin livrarea de servicii la domiciliu, deoarece cetățeanul este întotdeauna în centrul priorităților și este importantă modernizarea și dezvoltarea în continuare a sectorului poștal.
      Sărbătoarea profesională  Ziua Mondială a Poștei și a Lucrătorului Poștal, îmi oferă un frumos prilej de a adresa sincere felicitări și urări de bine tuturor lucrătorilor din acest domeniu.
      Îmi exprim încrederea că și în continuare veți înregistra rezultate frumoase, contribuind astfel la dezvoltarea și prosperitatea ramurii poștale.

Cu respect,  
Marcel CENUȘA 
Președintele Raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.