Home Noutăți Mesajul Președintelui Raionului Cahul adresat cu prilejul Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală

Mesajul Președintelui Raionului Cahul adresat cu prilejul Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală

0
0
910

Stimați primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală!

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul zilei profesionale – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţi publică locală, marcată în fiecare an de 1 februarie!

Contribuția și implicarea autorităților publice este extrem de importantă, în special în perioadă dificilă pe care o parcurgem, deaceea ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de fiecare angajat din domeniul administrației publice. 

Rolul autorităților publice locale este asigurarea serviciilor de calitate pentru cetățeni, lucru pentru care trebuie să ne unim eforturile şi să oferim toată silința și priceperea noastră.

Un profund respect pentru promotorii celor mai bune inițiatăve locale, al căror istorii de success sunt demne de laudă. Aţi mobilizat resurse interne, aţi atras investiţii, aţi reuşit să creaţi parteneriate durabile, aţi cooperat cu organizaţiile neguvernamentale, și astfel ați demonstrat că o bună guvernare este posibilă.

Vă felicit încă o dată, vă mulţumesc pentru că, zi de zi, sunteţi alături de cetăţeni și vă doresc mult succes în activitate, întru binele oamenilor!

Cu respect,

Marcel CENUȘA

Președintele Raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.