Home Noutăți Mesajul de multumire a Doamnei Maria Sarabas, Artista a poporului din RM pentru Ion Groza, Presedinele Raionului Cahul

Mesajul de multumire a Doamnei Maria Sarabas, Artista a poporului din RM pentru Ion Groza, Presedinele Raionului Cahul

0
0
2,293

Stimate  dle Președinte Ion Groza
precum și membri ai Consilului Raional Cahul,

      Vă mulțumesc  pentru înalta apreciere și distincție pe care mi-ați  acordat-o: Cetățean de onoare a raionului Cahul.  Aceste sate  blajine și cuminți, înșirate  în Lunca Prutului de Jos  sunt adânc imprimate în  memoria și inima  mea  și îmi sunt extrem de dragi  din frageda copilărie. Pentru mine ele sunt cele mai frumoase locuri de pe Mapamond!! Acest colțișor de rai din Sudul Basarabiei a dat lumii  personalități marcante  în cultura muzicală a neamului românesc. Sunt mândră să fiu și eu parte din sufletul acestui pământ! De la începutul carierei mele artistice, melomanii muzicii populare din zonă mi-au dat aripi să zbor și să visez,  să muncesc și să am un crez, m-au susținut  și tot ei m-au lansat în lumea mare a scenei profesioniste, fapt pentru care le spun din toată inima un sincer MULTUMESC.  Întodeauna am avut deosebita plăcere și o adevărată revelație  să fiu prezentă în sălile de spectacole  de la SUD!!!
Cu ocazia sărbătorilor de Sfintele Paști, tuturor Vă urez multă sănătate și prosperitate, realizări în toate! Dumnezeu să ne ocrotească pe NOI TOȚI!!

HRISTOS A ÎNVIAT !!

Cu tot dragul de VOI,

Artist  al Poporului din RM

 Maria SARABAȘ

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.