Home Noutăți Mesajul de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate

Mesajul de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate

0
8
2,261

Stimați concetățeni, părinți și bunei!

A devenit deja o tradiție frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua Mondială a oamenilor în etate, sărbătoare dedicată celor  care poartă pe chip înțelepciune și lumină, iar în suflet putere și credință, înglobând adevăratul sens al experienței și al gratitudinii.

Cu acest prilej, gândul meu se îndreaptă cu mult respect și recunoștință către părinții și bunicii noștri, care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră, a generațiilor mai tinere; către cei care ne-au înseninat copilăria, ne-au netezit drumul în viață și de la care am învâțat să avem încredere în forțele proprii, să prețuim onestitatea și dreptatea. Dumneavoastră ați creat generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinele continuității. Tuturor persoanelor vârstnice le datorăm, în fiecare zi, respect şi consideraţie pentru ceea ce au construit pentru noi.

În numele Consiliului Raional, dar și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere urări de bine. Vă doresc să aveți parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungați, respect și dragoste din partea celor apropiați, atitudine generoasă din partea generațiilor tinere, iar grija celor din jur să vă bucure din plin. La Mulți Ani!

Cu profund respect,
Ion GROZA
Președintele raionului Cahul

 

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.