Home Noutăți Mesajul de felicitare al Președintelui raionului adresat colaboratorilor Inspectoratului Raional de Poliție cu prilejul Zilei Poliției Naționale

Mesajul de felicitare al Președintelui raionului adresat colaboratorilor Inspectoratului Raional de Poliție cu prilejul Zilei Poliției Naționale

0
0
2,614

Stimați colaboratori ai Poliției Naționale,

Ziua Poliției Naționale este un deosebit prilej să adresez tuturor celor care au îmbrăcat haina de polițist, precum și familiilor domniilor lor, cele mai calde urări de sănătate, feiricire și bucurii. Totodată, această zi oferă deosebita ocazie de a ne reafirma respectul pentru profesia de polițist, conștienți de faptul că misiunea  acestuia implică riscuri majore, el punându-și adesea viața în pericol pentru a ne apăra drepturile și libertățile.

Pe această cale, mulțumesc tuturor colaboratorilor Inspectoratului Raional de Poliție pentru profesionalismul, promptitudinea, onoarea și dăruirea de care dau dovadă în îndeplinirea sarcinilor deloc ușoare ce au prim obiectiv siguranța semenilor lor, indiferent de condițiile climaterice, de noapte sau de zi. Vă rugăm să primiți expresia sentimentelor noastre de apreciere și considerație. Noi ne punem speranța în dumneavoastră, pentru că determinarea cu care vă faceți datoria înseamnă pentru noi garanția unei vieți mai liniștite și sigure. Să aveți parte de cât mai multe realizări profesionale, cât și personale.

Asociez acestor gânduri, convingerea unei fructuoase colaborări și pentru viitor, alături de un călduros: La Mulți Ani! Dumnezeu să vă ajute!

Cu profund respect,

Președintele raionului Cahul                                                       Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.