Home Noutăți Mesaj de felicitare de Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

Mesaj de felicitare de Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

0
3
1,783

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare,

Sectorul agroindustrial este unul fundamental în economia Republicii Moldova, și contribuția agricultorilor la dezvoltarea țării este incontestabilă.

Sărbătoarea profesională Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare, care se marchează în ultima duminică a lunii noiembrie, reprezintă o minunată ocazie de a aduce un deosebit omagiu tuturor celor care prin munca lor ne asigură  pâinea pe masă, bunăstarea și dezvoltarea economiei naționale. Dezvoltarea generală a economiei şi bunăstarea populației țării ei este în directă dependenţă de starea de lucruri din domeniul agricol, foarte riscant, responsabil, greu și, totodată,  foarte important, nobil și necesar pentru prosperarea întregii societăți.

În pofida tuturor greutăţilor întâmpinate, agricultorii din raion au obţinut recolte înalte la majoritatea culturilor din roada anului 2018. S-a făcut tot posibilul, chiar şi în condiţiile unui an secetos, de a semăna terenurile agricole pentru roada anului viitor, sigur că nu în proporția dorită, dar pentru totul este voia Domnului.

Rezumând şi apreciind rezultatele obţinute exprimăm şi ferma convingere că prin munca, experienţa şi harul de buni gospodari veţi asigura şi în continuare o constantă ascensiune a complexului agroindustrial prin utilizarea tehnologiilor moderne şi aplicarea pe scară largă a progreselor ştiinţei.

Angajându-ne pe calea integrării europene, dorim implementarea standardelor europene de producere şi calitate. Este o nouă încercare şi provocare pentru voi, dragi producători, dar prin efort comun, prin solidaritate, hai să conjugăm eforturile noastre, să muncim cot la cot ca să atingem rezultatele scontate pentru Republica Moldova.

Cu prilejul sărbătorii profesionale vă adresez, dragi lucrători din sectorul agroindustrial, cele mai călduroase felicitări, profundă mulţumire şi recunoştinţă pentru munca depusă, pentru perseverenţa şi responsabilitatea de care dați dovadă și prin care vă manifestaţi în activitatea zilnică.

Să aveți parte de sănătate, lucrul depus să vă aducă bunăstare şi  prosperitate, să aveți parte de împliniri şi realizări pe potriva dorinţelor şi aspiraţiilor, căldură şi bunăvoință în rândul colectivului și în familiile Dumneavoastră.

 

Cu recunoștință și profund respect,

Ion GROZA,

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.