Home Noutăți Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naționale a Culturii

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naționale a Culturii

0
0
451

    Astăzi, 15 ianuarie – la 174 ani de la nașterea poetului nepereche al neamului, Mihai Eminescu, și dată în care marcăm Ziua Națională a Culturii, este un prilej de bucurie și apreciere a artiștilor și oamenilor de cultură care ne fac cinste localităților noastre, raionului Cahul și țării întregi atât la nivel regional, național, cât și internațional. De aceea, ne revine tuturor datoria de a susține oamenii de creație care reușesc cu abnegație să promoveze prin artă cele mai înalte valori umane, iar datoria noastră comună față de cultura națională este de a păstra și a transmite tezaurul istorico-cultural moștenit generațiilor viitoare.

Stimați promotori ai culturii din raionul Cahul,

Ziua Dumneavoastră profesională,  îmi oferă frumoasa ocazie de a Vă adresa sincere felicitări și urări de noi împliniri.

Sunteți elementul fundamental al culturii, al dezvoltării durabile. Sunteți liantul, care, prin păstrarea și promovarea tradițiilor ce ne definesc, asigurați coeziunea și unitatea socială, unitatea noastră – a tuturor. Dumneavoastră aveți menirea să dezvoltați arta, să transformați și să îmbunătățiți viața spirituală în localitățile noastre, să creați condiții optime pentru dezvoltarea culturală armonioasă a copiilor noștri. De aceea, ne exprimăm recunoștința profundă pentru munca Dumneavoastră de zi cu zi, pentru devotamentul profesiei, ambiția creatoare și munca generoasă.

Vă mulțumim, stimați oameni de cultură, maeștri ai spiritului, și exegeți ai frumuseții lumii pentru realizările meritorii și dedicarea Dumneavoastră în dezvoltarea vieții culturale a raionului Cahul.

Vă dorim multă sănătate, energie creatoare, optimism și realizări pe plan profesional și personal, să aveți tărie de caracter în tot ceea ce faceți, bunăstare și înțelegere în familiile Dumneavoastră, activități și gânduri frumoase, multă inspirație, idei inovatoare și putere pentru a păstra și valorifica patrimoniul nostru cultural.

    Cu deosebită considerație,

    Președintele raionului Cahul

    Pavel GROZA

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.