Home Noutăți Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Armatei Naționale a Republicii Moldova

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Armatei Naționale a Republicii Moldova

0
14
4,602

Stimaţi ofiţeri, subofiţeri, soldaţi şi angajaţi civili,
militari în rezervă ai Armatei Naţionale

Ziua de 3 septembrie este o zi importantă pentru țara noastră. Este Ziua Armatei Naționale a Republicii Moldova– sărbătoare cu o rezonanță specială în conștiința și istoria poporului nostru.

Armata Națională este acea instituție, care de 26 de ani și-a definit menirea de a acționa permanent în slujba poporului, învingând duritatea vremurilor în momentele fierbinți ale istoriei naționale, fiind astfel fidelă misiunilor încredințate de a apăra independența, suveranitatea și integritatea teritorială.

În acest context, îmi exprim recunoștința față de toți eroii care, în numele valorilor noastre naționale, de-a lungul istoriei, prin eroism și jertfă, au servit cu credință și onoare, patria și poporul nostru. De asemenea, doresc să mulțumesc tuturor cadrelor militare din raionul nostru și din țară pentru sacrificiile care le fac zi de zi, pentru siguranța noastră a tuturor și să îi felicit pentru performanțele obținute de-a lungul timpului.

În acestă zi deosebită, în numele meu și al Consiliului Raional Cahul, adresez întregului efectiv al Brigăzii nr.3 Infanterie Motorizată din orașul Cahul, al Armatei Naționale și membrilor familiilor Dvs. noi realizări, împliniri pe plan profesional și personal, multă sănătate și bucurii. Vă asigur de toată stima noastră și aprecierea pentru curajul, profesionalismul și abnegația cu care vă puneți în slujba țării!

Dumnezeu să binecuvânteze Armata Națională, Dumnezeu să binecuvânteze Republica Moldova!

Cu înalte considerațiuni,

Președintele raionului Cahul,

Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.