Home Noutăți Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Agricultorului

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Agricultorului

0
0
2,221

Stimaţi producători agricoli și lucrători din industria agroalimentară!

În numele Consiliului raional Cahul, Vă aducem sincere felicitări și urări de bine  cu ocazia încheierii anului agricol 2019-2020 și cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare.

Dragi fermieri, sectorul agricol a fost şi va rămâne principala ramură a economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului nostru. De aceea, Vă aducem profundă mulţumire şi recunoştinţă pentru munca plină de responsabilitate depusă zi de zi în activitatea Dumneavoastră, pentru devotamentul dus până la sacrificiu şi dăruirea de sine depusă pentru dezvoltarea acestui sector important al economiei țării noastre.

Am parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi de împliniri. Vă admirăm pentru faptul că întotdeauna ați știut să depășiți dificultățile și greutățile cu care Vă confruntați.

Omagiind munca şi profesionalismul Dumneavoastră, Vă dorim sănătate, belșug, dăruire, încredere în ziua de mâine, și realizări frumoase în activitatea pe care o desfășurați!

Cu stimă,

Sergiu DRANGOI, Vicepreședintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.