Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion GROZA, cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion GROZA, cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

0
5
2,084

Stimaţi lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei,

A devenit o frumoasă tradiție de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea dumneavoastră profesională.

Aveți o misiune importantă și una dintre cele mai nobile meserii, fiind nevoiți să interveniți când apar schimbări economice și sociale care afectează în mod disproporționat persoanele vulnerabile și comunitățile cu resurse financiare limitate.

În numele Consiliului Raional Cahul și al meu personal, vă mulțumesc pentru că nu obosiți să oferiți suport persoanelor defavorizate. Vă mulțumesc că sunteți părtași la poveștile de viață cu nevoi și necazuri, aducînd acea rază de speranță pe care mulți dintre beneficiarii sistemului o așteaptă și o caută cu disperare. Vă mulțumesc pentru faptul că, în pofida greutăților, rămâneți fideli profesiei și slujiți cu dăruire poporul. Vă încurajez și invit totodată să fiți alături de persoanele vulnerabile și în continuare.

Vă aduc sincere felicitări pentru profesionalismul, comapsiunea și bunătatea de care dați dovadă zi de zi și apreciem tot ceea ce faceți spre binele tuturor. Exprim convingerea că veți avea parte de recunoștință din partea cetățenilor.

Cu deosebită considerațiune,
Ion GROZA,
Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.