Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

0
0
1,531

Stimaţi lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei,

Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei”, Vă aduc sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activaţi în acest domeniu.

Aveți o misiune importantă și una dintre cele mai nobile meserii, fiind nevoiți să interveniți când apar schimbări economice și sociale care afectează în mod disproporționat persoanele vulnerabile și comunitățile cu resurse financiare limitate.

În numele Consiliului Raional Cahul, dar și în numele meu personal, permiteţi-mi să-mi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dvs. în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă și pentru suportul continuu pe care îl acordaţi zi de zi familiilor și copiilor acestei ţări. Vă mulțumesc pentru că nu obosiți să oferiți suport persoanelor defavorizate, ci mai mult – sunteţi sprijin și speranţă pentru bătrânii care vă împărtășesc amarul și înţelepciunea, pentru copiii rămași fără îngrijire părintească care Vă împărtășesc bucuriile și tristeţile, pentru familiile în dificultate care Vă împărtășesc nevoile zilnice, dar și lecţiile de viaţă despre rezistenţă și preseverenţă.

Vă mulțumesc pentru faptul că, în pofida greutăților, rămâneți fideli profesiei și slujiți cu dăruire poporul. Vă încurajez și invit totodată să fiți alături de persoanele vulnerabile și în continuare.

Vă aduc sincere felicitări pentru profesionalismul, comapsiunea și bunătatea de care dați dovadă zi de zi și apreciem tot ceea ce faceți spre binele tuturor. Exprim convingerea că veți avea parte de recunoștință din partea cetățenilor.

Cu deosebit respect,
Ion GROZA,
Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.