Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, Ion Groza, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

0
22
3,090

Dragii noștri dascăli,

Ziua Dumneavoastră profesională este o ocazie deosebită pentru a Vă adresa cele mai sincere şi frumoase urări de bine, de a-mi exprima profunda recunoştinţă pentru talentul şi răbdarea nemărginită, devotamentul şi sacrificiul pe care le manifestaţi zi de zi în munca depusă cu har și vocație în sculptarea sufletelor și caracterelor elevilor, roadele căreia sunt generaţii de oameni instruiţi, integri, capabili să fie utili comunității, societății și să promoveze țara noastră.

Sunteţi cei care duceţi pe umeri dulcea povară a lumii. Vă mulţumim pentru faptul că ţineţi la prestigiul profesiei și, în preocuparea de a vă afirma în luminarea minților generațiilor tinere, vă „încăpățânați” să faceți această meserie pe cât de grea, pe atât de frumoasă și generoasă.

Vă urăm multă sănătate, viață îndelungată, realizări frumoase, putere de muncă în acumularea capitalului intelectual al ţării noastre, cât și elevi motivați, curioși și recunoscători!

La mulți ani tuturor celor ce purtați în suflet grija dăruirii luminii viitorului!

Cu multă admirație și respect,

Ion Groza

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.