Home Noutăți Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu prilejul Zilei Autonomiei Locale a lucrătorului din Administrația Publică Locală

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu prilejul Zilei Autonomiei Locale a lucrătorului din Administrația Publică Locală

0
0
1,277

Stimați primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală,

Cu prilejul Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală – sărbătoare ce o marcăm anual în Republica Moldova pe 1 februarie, în numele Consiliului Raional Cahul și al meu, Vă adresez cele mai calde și sincere felicitări, exprimându-mi întreaga gratitudine pentru înțelegere și susținere, pentru munca pe care o realizați în activitatea de zi cu zi cu mult devotament și profesionalism.

Instituirea Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală nu reprezintă o simplă celebrare a unei zile profesionale, ci constituie o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții autorităților publice locale le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a comunității și a țării.

Vă mulțumesc pentru dedicație, ingeniozitate, spirit de inițiativă, perseverență și receptivitate față de cetățeni și nevoile lor. Vă îndemn să fiți și în continuare la fel de activi, solidari și responsabili în prestarea serviciilor de calitate.

Vă doresc și în continuare să aveți aspirații de a realiza progrese și fermitate în luarea deciziilor, multă sănătate, succese mari și perseverență în activitatea pe care o desfășurați.

Cu deosebită considerație,
Președintele raionului Cahul
Marcel CENUȘA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.